Aankomend Projectleider – Randstad

Bouw & Vastgoed Randstad 12 februari

Introductie

Ben jij als werkvoorbereider toe aan een volgende stap richting projectleiding? Dan heb ik een hele leuke functie voor jou! Lees snel verder en reageer!

Organisatie

VitalSelect heeft opdracht gekregen om voor één van haar relaties opzoek te gaan naar een ervaren werkvoorbereider die ambitie heeft om door te groeien naar de functie van projectleider. Onze relatie heeft een rijke historie en houdt zich bezig met klein- en groot onderhoud en renovatiewerk voor zowel particulieren als bedrijven. Daarnaast zijn zij ook actief in de nieuwbouw voor zowel bedrijven als in de woningbouw. Hun werkgebied beslaat heel Noord-Holland.

Functie

In de functie van aankomend projectleider stuur je in het begin, onder begeleiding, projecten aan en na verloop van tijd ga je steeds meer verantwoordelijkheden krijgen. Jouw groei en ontwikkeling in deze functie bepalen de snelheid waarmee dit zal gaan gebeuren.

Tot je taken behoren onder andere:
• Draagt zorg voor de correcte uitvoering van de bouwprojecten binnen de daartoe gestelde voorwaarden met betrekking tot bouwtijd, kwaliteit van het werk, uitvoeringskosten, veiligheid en milieu en klanttevredenheid
• Geeft in de uitvoeringsfase leiding aan het uitvoeringsteam, draagt daarbij zorg voor de optimale inbreng en de correcte functievervulling van alle teamleden en houdt toezicht op het volgen van de bedrijfsprocedures en werkafspraken en coacht de teamleden.
• Uitvoering meer- en minderwerk
• Onderhouden van contacten met klanten en leveranciers
Naast de bovengenoemde taken, zal je een meewerkende taak hebben in de werkvoorbereiding. Denk hierbij aan het opstellen en bewaken van schema’s, planningen e.d. met betrekking tot materiaal, arbeid, materieel en onderaannemers, zodat de inkoop en uitvoering goed verlopen.

Functie eisen

• Hbo werk- en denkniveau
• Enkele jaren ervaring als zelfstandig werkvoorbereider
• Sterk in organiseren en coördineren
• Beschikt over leidinggevende capaciteiten
• In het bezit van een VCA-VOL diploma

Aanbod

VitalSelect biedt een gedegen basis waar vanuit je verder kan groeien als specialist. Wij faciliteren alle benodigde opleidingen en cursussen en bieden actieve begeleiding on-the-job. Verder doen wij ons uiterste best om secundaire arbeidsvoorwaarden zo goed mogelijk te laten aansluiten op jouw situatie.

Sollicitatie

Eline Knevel
+31 (0) 20 – 6656430
+31 (0)6 – 40835917
eline.knevel@vitalselect.nl (contact via WhatsApp kan ook!)
Vacature 2904
SolliciterenDeel deze pagina
Volg ons op LinkedIn