Bouwkundigen gezocht tbv de verduurzaming van vastgoed – Amsterdam

Bouw & Vastgoed Amsterdam 6 februari

Introductie

VitalSelect is op zoek naar enthousiaste MBO en HBO-ers (Bouwkunde) die hun ervaring op willen gaan doen in de verduurzaming van woningbouw projecten.
Onze relaties in de corporatiewereld staan voor een grote opgave waarbij zij, naast de reguliere renovaties, te maken krijgen met een enorme opgave op vlak van verduurzaming van hun vastgoed.

Om onze relaties te kunnen ondersteunen met het realiseren van deze mooie opgave werken onze professionals zowel aan de voorbereiding als uitvoeringsbegeleiding van deze projecten.

Wil jij ons team komen versterken meld je dan nu aan!!!

Organisatie

VitalSelect is een NEN en VCU gecertificeerde dienstverlener op het gebied van detachering en interim projecten. Onze professionals ondersteunen overheden, projectontwikkelaars, aannemers en vastgoedbeheerders in hun uitdagingen en projecten.


Functie

Jij gaat een belangrijke rol spelen in de voorbereiding van deze projecten, jou taken zullen deels op kantoor zijn en deels in het veld.
Om goed inzicht te krijgen in de huidige status van het vastgoed is het zaak een zgn. nul meting uit te voeren. Deze nul meting moet antwoord geven op de vraag wat er al is gedaan en wat er nog moet gebeuren om de woningen op niveau te krijgen. Je zal starten met een intern onderzoek naar de al aanwezige stukken in het archief, dit gaat een beeld geven van wat er in het verleden al aan verduurzaming is gedaan. Echter omdat huurders zelf ook nog wel eens wat willen wijzigen aan hun woning zal het vervolgens ook zaak zijn om de nodige opnames op locatie te doen.
Deze informatie te samen vormen het “startdocument” waarmee de beheerder en haar bouwpartners aan de slag kunnen om de projecten uit te gaan voeren.

Functie eisen

Voor de invulling van deze positie komen wij graag in contact met vastgoed professionals die graag aan de diverse projecten willen werken.
Je hebt ervaring met het (duurzaam) renoveren van woningbouwprojecten en je hebt bij voorkeur een MBO of HBO opleiding in de richting Bouw/Vastgoed genoten.

Verder zou het gezien de locaties van de projecten prettig zijn als je in de omgeving Amsterdam woont.

Aanbod

In overleg en afhankelijk van ervaring en inzetbaarheid.

Inlichtingen

Gerben Bakker
+31 (0) 20 6656430
Vacaturenummer 2851

Sollicitatie

Gerben Bakker
+31 (0) 20 6656430
Vacaturenummer 2851
SolliciterenDeel deze pagina
Volg ons op LinkedIn