Bouwtalent gezocht! – Amsterdam

Bouw & Vastgoed Amsterdam 6 maart

Introductie

Bouwtalent gezocht! Ben jij een startende bouwkundige of studeer je bijna af? Lees dan snel verder!

Organisatie

Wie zijn wij? VitalSelect biedt jou als young professional een unieke kans om werken en leren te combineren bij één van onze opdrachtgevers, met alle voordelen vandien.

Je komt te werken in een actief team met behendige en constructieve professionals. Wij zorgen er voor dat, op de door ons georganiseerde teamborrels je de contacten met deze professionals kunt aanhalen. Ook willen wij jouw kennis actueel houden door middel van een intensief begeleidingstraject waarin wij samen met jou en de opdrachtgever passende opleidingen en cursussen aanbieden. Daarnaast gaan wij regelmatig samen evalueren aan de hand van een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP).

Wij werken samen met verschillende opdrachtgevers, denk aan aannemers, ontwikkelaars, gemeenten en woningcorporaties. Je voert voor hen de projecten uit, maar binnen VitalSelect krijg je de perfecte aanvulling om jouw cv een gouden randje te geven. Wij beloven namelijk niet alleen opleidingen, wij zijn een organisatie die deze afspraak ook daadwerkelijk nakomt!

Functie

In deze functie ben je samen met je collega’s bezig om het beste uit jezelf en anderen te halen. Je wordt gecoacht door begeleiders die dicht bij je staan. Samen met je begeleiders ga je kijken waar jouw uitdagingen liggen en die pak je met beiden handen aan!

Functie eisen

De trainee bouw die wij zoeken beschikt over:
• Minimaal een afgeronde bouwkundige mbo-opleiding
• Maximaal 2 jaar werkervaring
• Kennis van de programma´s BIM of Revit
• Een representatieve en leergierige houding
• Communicatieve vaardigheden

Aanbod

Jouw carrière is wat voor ons telt! Je krijgt altijd een persoonlijk gesprek waarin wij op zoek gaan naar de maatstaven die jouw volgende stap tot een succes maken. Afhankelijk van jouw voorkeuren zorgen wij voor een laagdrempelig gesprek met één van onze opdrachtgevers. Je bent zelf in de gelegenheid vorm te geven aan de invulling van je leertraject, je werkt bijvoorbeeld 3 dagen in de week en gaat 2 dagen naar school. In de volgende stappen begeleiden wij jou naar de best mogelijke arbeidsvoorwaarden, afgestemd op jouw wensen en eisen.

Sollicitatie

Eline Knevel
+31 (0) 20 – 6656430
+31 (0) 6 – 40835917 (contact via WhatsApp kan ook!)
Vacature 2959
SolliciterenDeel deze pagina
Volg ons op LinkedIn