Calculator Werktuigbouwkunde Utiliteit – Gelderland

Werktuigbouwkunde Gelderland 5 januari

Introductie

Wil jij 2018 ook starten met de volgende stap in jouw carrière?

Voor een deskundige en betrouwbare organisatie zijn wij op zoek naar een Calculator voor de afdeling werktuigbouwkunde. Heb jij de nodige ervaring als calculator in de utiliteit en zou jij graag op termijn doorgroeien naar kostendeskundige? Dan kom ik graag met jou in contact!

Organisatie

Deze organisatie staat bekend om zijn vernieuwende ideeën en is dagelijks bezig met de dag van morgen. Betrokkenheid naar eigen werknemers als richting haar opdrachtgevers staat hierin centraal. Als medewerker van dit bedrijf krijg je veel vrijheid om met eigen ideeën en oplossingen aan de slag te gaan. Daarnaast wordt er veel geïnvesteerd in duurzame technieken die ervoor zorgen dat gebouwen energie gaan opleveren in plaats van kosten.

Functie

In deze functie als Calculator Werktuigbouwkunde ben je verantwoordelijk voor het opstellen van onderhoudscontracten van W- installaties binnen de utiliteitsector. Je staat in contact met opdrachtgevers en leveranciers voor het adviseren, beheer en uitvoeren van diverse service werkzaamheden. Daarnaast herken jij jezelf als relatiemanager en ben jij organisatorisch en cijfermatig sterk. Voor deze functie wordt er gezocht naar een ervaren calculator die de ambitie heeft door te groeien naar kostendeskundige.

Functie eisen

Om in aanmerking te komen voor deze rol van Calculator Werktuigbouwkunde beschik je minimaal over het volgende:

• Afgeronde MBO+ opleiding werktuigbouwkunde of installatietechniek
• Minimaal 3 jaar ervaring als Calculator Werktuigbouwkunde in de utiliteit
• Je bent in staat overzicht te bewaren en herkend jezelf als teamplayer

Aanbod

VitalSelect zorgt voor een flinke carrière boost! Je krijgt altijd een persoonlijk gesprek waarin wij op zoek gaan naar parameters die jouw volgende stap tot een succes maken. Afhankelijk van jouw voorkeuren zorgen wij voor een laagdrempelig gesprek met één van onze opdrachtgevers. In de vervolgstappen begeleiden wij jou naar de best mogelijke arbeidsvoorwaarden, afgestemd op jouw wensen en eisen.

Inlichtingen

Menno Markus
+31 (0) 20 – 6656430

Sollicitatie

Menno Markus
+31 (0) 20 – 6656430
Solliciterenvorige pagina
Deel deze pagina
Volg ons op LinkedIn