Coördinator Klein Werk – Amsterdam

Bouw & Vastgoed Amsterdam 26 februari

Introductie

Zit plannen en organiseren je in het bloed? Zie jij jezelf als de spin in het organisatorische web? Dan hebben wij een uitdagende kans voor je!

VitalSelect is voor een bouwkundig aannemer in Amsterdam op zoek naar een coördinator klein werk.

Organisatie

De opdrachtgever betreft een middelgrote aannemer in Amsterdam-West. Zij werken in opdracht van architecten, vastgoedbeheerders en makelaars met oog op duurzaamheid. Dit uit zich bijvoorbeeld in een luchtwarmtepomp in het eigen bedrijfspand, maar ook in elektrisch rijden. De werkzaamheden betreffen verbouwen, onderhouden, renoveren en restaureren van allerlei panden in de regio van Amsterdam. Van nieuwbouw tot gevelrenovatie, zij pakken de opdracht direct aan!

De werkzaamheden worden voorzien van kwaliteit en vakmanschap door de 50 gemotiveerde en gecertificeerde medewerkers. Zij werken allemaal met hetzelfde doel: duidelijk communiceren, opdrachtgevers ontzorgen en overlast voorkomen.

Functie

In de rol van een coördinator klein werk zorg je ervoor dat kleine opdrachten ter uitvoering worden gebracht bij eigen onderhoudstimmerlieden of onderleveranciers. Je werkzaamheden betreffen het invoeren van kleinere projecten in het systeem, het maken van kleine begrotingen, het bestellen van diverse goederen, projecten onderbrengen bij collega’s, bonnen gereedmaken voor facturatie en klantcontacten onderhouden, zowel telefonisch als via de mail. De opdrachtgever wil jou een spin in het web laten zijn.

Functie eisen

Wij zijn op zoek naar iemand die affiniteit heeft met de bouw, mbo-werk en denkniveau heeft en die niet bang is om de verantwoordelijkheid om kleine klussen op zich te nemen. Verder moet je stressbestendig zijn, communicatieve vaardigheden bezitten en systematisch kunnen denken.

Aanbod

VitalSelect biedt een gedegen basis waar vanuit je verder kan groeien als specialist. Wij faciliteren alle benodigde opleidingen en cursussen en bieden actieve begeleiding on-the-job. Verder doen wij ons uiterste best om secundaire arbeidsvoorwaarden zo goed mogelijk te laten aansluiten op jouw situatie.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan direct via onderstaande knop!

Sollicitatie

Eline Knevel
+31 (0) 20 – 6656430
+31 (0)6 – 40835917
eline.knevel@vitalselect.nl (contact via WhatsApp kan ook!)
Vacature 2942
SolliciterenDeel deze pagina
Volg ons op LinkedIn