Data Analist Gebiedsontwikkeling – Amsterdam

Bouw & Vastgoed Amsterdam 9 januari

Introductie

VitalSelect is op zoek naar een enthousiaste hbo starter (Bouwkunde/Vastgoed) die open staat voor een mooie opdracht binnen de projectontwikkeling.

Onze relatie heeft de vraag bij ons neer gelegd om hun rijke verleden aan ontwikkelingen vast te leggen. Waarom?? Door deze kennis gestructureerd vast te leggen zal het toekomstig makkelijker worden om nieuwe projecten door te rekenen en te ontwikkelen.
Uiteraard is er al veel kennis vastgelegd alleen ligt die kennis nog te veel versplinterd door de gehele organisatie. Het zal dan ook jouw taak en verantwoordelijkheid gaan worden om deze kennis uit de organisatie te halen en middels gestructureerde wijze gecentraliseerd vast te leggen.

Organisatie

VitalSelect is een NEN en VCU gecertificeerde dienstverlener op het gebied van detachering en interim opdrachten. Onze professionals ondersteunen overheden, projectontwikkelaars, aannemers en vastgoedbeheerders in hun uitdagingen en projecten.

In dit geval zoeken wij versterking voor een relatie binnen de projectontwikkeling. De opdracht ga je invullen vanuit Amsterdam, je zal dagelijks op kantoor van onze opdrachtgever aanwezig zijn.

Functie

Informatie uit de organisatie halen en gestructureerd vastleggen…klinkt redelijk eenvoudig alleen vergis je niet. Alleen al om de juiste informatie te verkrijgen is het van belang dat je beschikt over kennis van het ontwikkeling-/bouw proces. Jij moet kunnen onderscheiden welke informatie belangrijk gaat zijn en welke niet. De door jou vastgelegde informatie gaat namelijk de basis vormen van toekomstige projecten, met andere woorden jij legt een belangrijk fundament voor de toekomst van deze organisatie!!

Deel van jouw werkzaamheden zal gaan bestaan uit het filteren van de informatie uit de bestaande archieven echter om echt volledig te zijn ga je ook de medewerkers in de organisatie interviewen. Je zal actief de organisatie in moeten gaan en met de medewerkers in gesprek gaan om jouw informatie model compleet te krijgen.

De functie is tijdelijk, wij verwachten een minimale inzet van 32 uur per week voor een jaar.

Functie eisen

Je bent in het bezit van een hbo diploma (Bouwtechnische Bedrijfskunde of Algemene Bouwkunde) en je woont in de directe omgeving van Amsterdam.


Aanbod

Het salaris voor deze functie zal maximaal op €. 2.450,- bruto per maand liggen (obv 40 uur per week)

Inlichtingen

Gerben Bakker
+31 (0) 20 6656430
Vacaturenummer 2854

Sollicitatie

Gerben Bakker
+31 (0) 20 6656430
Vacaturenummer 2854
SolliciterenDeel deze pagina
Volg ons op LinkedIn