Directievoerder renovatie/groot onderhoud – Amsterdam

Bouw & Vastgoed Amsterdam 8 januari

Introductie

VitalSelect is op zoek naar een directievoerder op grootschalige renovatie-, en onderhoudsprojecten. De projecten betreffen allen woningbouw en bevinden zich voor het merendeel in en rond Amsterdam.
Onze relaties staan voor een grote opgave waarbij zij, naast de reguliere renovaties, te maken krijgen met een enorme opgave op vlak van verduurzaming.
Om onze relaties te kunnen ondersteunen met het realiseren van deze mooie opgave werken onze professionals zowel aan de voorbereiding als uitvoeringsbegeleiding van deze projecten.

Wil jij ons team komen versterken meld je dan nu aan!!!

Organisatie

VitalSelect is een NEN en VCU gecertificeerde dienstverlener op het gebied van detachering en interim projecten. Onze professionals ondersteunen overheden, projectontwikkelaars, aannemers en vastgoedbeheerders in hun uitdagingen en projecten.


Functie

Je bent vanaf planvorming betrokken bij de projecten, in de voorbereidende fase heb je overleg met je teamleden (interne en externe bouwpartners) en lever je technische knowhow op gebied van bouwmethodieken en algemene aanpak.

Functie eisen

Voor de invulling van deze positie komen wij graag in contact met vastgoed professionals die graag op projectbasis (detachering / interim) aan diverse projecten willen werken.
Je hebt ervaring met het (duurzaam) renoveren van woningbouwprojecten en je hebt bij voorkeur een HBO opleiding in de richting Bouw/Vastgoed genoten.

Verder zou het gezien de locaties van de projecten prettig zijn als je in de omgeving Amsterdam woont.

Aanbod

In overleg en afhankelijk van ervaring en inzetbaarheid.

Inlichtingen

Gerben Bakker
+31 (0) 20 6656430
Vacaturenummer 2850

Sollicitatie

Gerben Bakker
+31 (0) 20 6656430
Vacaturenummer 2850
SolliciterenDeel deze pagina
Volg ons op LinkedIn