Engineer Werktuigbouwkunde voor Internationale Machinebouwer – Hoorn

Werktuigbouwkunde Hoorn 22 augustus

Introductie

Ben jij als Mechanical Engineer toe aan een nieuwe werkomgeving? Lees dan snel verder! Voor de engineeringsafdeling van een internationaal producent binnen de material handling zoeken wij een ervaren werktuigbouwkundige specialist.

Organisatie

Onze opdrachtgever levert material handling systemen gebaseerd op spiraal transporttechnology. De producten van onze opdrachtgever worden wereldwijd afgenomen voor een breed scala van toepassingen binnen voor verticaal transport, tijdelijke opslag en toepassingen binnen de verpakkingsindustrie. Onze opdrachtgever is een onafhankelijke wereldwijde onderneming die zich heeft ontwikkeld tot een kwalitatief bedrijf dat klanten helpt met kosteneffectieve oplossingen.

Wegens groei in projecten zoeken zij versterking op de engineeringsafdeling. Zij zoeken een mechanical engineer die klantspecifieke oplossingen kan uitwerken tot een productiegereed geheel.

Functie

In de rol van mechanical engineer vertaal je klantspecifieke wensen naar gewenste productspecificaties. Je werkt engineeringsopdrachten secuur uit en draagt zelfstandig zorg voor kwaliteit, kosten en maakbaarheid. Je bent een sparringspartner voor alle betrokkenen voor technische problemen en het verder uitdiepen van technologische toepassingen. Je werkt nauw samen met de afdeling verkoop en biedt daar waar nodig technische ondersteuning in het offertetraject. Je registreert je werk nauwkeurig en maakt gebruik van PDM. Je draagt tevens je steentje bij aan verbeterslagen in product en proces.

Functie eisen

• Mbo Werk- en denkniveau
• Aantoonbare ervaring binnen de machinebouw
• Goed probleemoplossend vermogen
• Beheersing 3D Engineeringspakket, MS Office en ERP systemen
• Commercieel inzicht
• Goede beheersing Nederlandse en Engelse taal

Aanbod

Onze opdrachtgever betreft een groeiend bedrijf waar volop mogelijkheden liggen om je te ontwikkelen. De gevraagde verantwoordelijkheid, kennis en kunde wordt uiteraard beloond met goede arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Jeroen Brons
+31 20 6656430
+31 (0) 6 – 21135278 (contact via Whatsapp kan ook!)
jeroen.brons@vitalselect.nl
Vacature 2674

Sollicitatie

Jeroen Brons
+31 20 6656430
+31 (0) 6 – 21135278 (contact via Whatsapp kan ook!)
jeroen.brons@vitalselect.nl
Vacature 2674
SolliciterenDeel deze pagina