Equipment Cost Engineer – IJmond

Werktuigbouwkunde IJmond 6 september

Organisatie

VitalSelect is voor haar opdrachtgever op zoek naar een equipment cost engineer Machinebouw. Onze opdrachtgever is een machine- en installatiebouwer. Zij ontwerpen, fabriceren, leveren en installeren componenten en complete systemen voor de bulkhandling. De toepassing van deze systemen vindt wereldwijd plaats in talloze industrieën waarvan de voedingsmiddelen industrie en de petrochemische industrie belangrijke voorbeelden zijn.

Functie

Om de voorbereiding en Engineering te stroomlijnen wil deze organisatie gaan standaardiseren. Voor de Equipment Cost Engineer is er een speciale rol weggelegd om een Prijzenboek te gaan ontwikkelen voor een Standaard product range. Er staan al een heleboel beschikbare artikelen in het ERP systeem. Naast het ontwikkelen van het Prijzenboek ga je deze ook bewaken en handhaven. Uiteindelijk verwacht de organisatie ook dat je met voorstellen kunt komen voor kosten reductie. Verder bied je technische ondersteuning bij ontwikkeling van nieuwe producten en onderhoud je klant contact ter ondersteuning van Sales.

Functie eisen

* Je hebt een afgeronde opleiding HBO Werktuigbouwkunde of Technische Bedrijfskunde
* Je hebt ervaring met een standaardisatie traject
* Je hebt ervaring in de machinebouw

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt een uitdagende werkplek in een hechte organisatie met een prettige cultuur. In samenwerking met onze opdrachtgever gaat VitalSelect ervoor zorgdragen dat jij verder kan bouwen aan je carrière. Wij zorgen ervoor dat jij on-the-job goed wordt ondersteund en bieden de mogelijkheid om op maat kennis op te doen.

Inlichtingen

Bas Hendriks
+31 (0) 20 6656430
+31 (0) 6 3174 3024
bas.hendriks@vitalselect.nl
Vacaturenummer 2687
SolliciterenDeel deze pagina