Inspecteur Werktuigbouwkunde – Amsterdam

Werktuigbouwkunde Amsterdam 11 september

Introductie

Heb jij een goed oog voor het verduurzamen van gebouwen en installaties? En zou je jouw kennis en ervaring willen toepassen in de stad Amsterdam? Lees dan snel verder en reageer voor meer informatie.

Organisatie

Onze opdrachtgever is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van een groot aantal objecten en installaties in Amsterdam. Met een multidisciplinair team van professionals uit zowel de Bouw als Installatietechniek wordt niet alleen het technisch beheer uitgevoerd maar ook gekeken naar de constante verduurzaming van de gebouwen en installaties.

Er is een speciaal team belast met het toetsen van objecten en installaties aan de laatste NEN normen. Zij verzorgen tevens de follow-up als vereisten zorgen voor wijzigingen. Voor dit team zoeken wij een werktuigbouwkundig specialist dat niet alleen zelfstandig inspecties kan uitvoeren, maar dit ook al werkende verder vorm kan geven.

Functie

In de rol van Inspecteur voer je inspecties uit of houdt je toezicht op het uitvoeren van inspecties. Je analyseert technische problemen op bouwkundig, installatie- of klimaattechnisch vlak. Je adviseert over oplossingen en voert risico-analyses uit bij technisch complexe installaties. Je draagt bij aan een beter planmatig technisch beheer en onderhoud door kennis en ervaring te delen.

Functie eisen

* Mbo/Hbo Werktuigbouwkunde / Installatietechniek
* Aantoonbare ervaring in het beheer en onderhoud van gebouwen en/of installaties
* Kennis van laatste NEN normen, opleiding NEN 2767 is een pré

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt een mooie positie in een gedreven team van specialisten. Je krijgt veel vrijheid om deze nieuwe functie vorm te geven. Je inzet en gedrevenheid wordt beloond met uitstekende primaire en secundaire voorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden.

Sollicitatie

Jeroen Brons
+31 20 6656430
+31 (0) 6 – 21135278 (contact via Whatsapp kan ook!)
jeroen.brons@vitalselect.nl
Vacature 2690
SolliciterenDeel deze pagina