Interne vacature : adviseur bij VitalSelect – Amsterdam

Bouw & Vastgoed Amsterdam 11 september

Introductie

Wil jij als commercieel talent je eigen koers bepalen? Grijp dan nu je kans! Wegens een flinke toename van vacatures en opdrachten hebben wij een interne vacature voor een:

Adviseur arbeidsbemiddeling (m/v)

Als adviseur bij Advies- en Detacheringsbureau VitalSelect krijg je volop vrijheid in het binden van professionals en opdrachtgevers aan je. Van het werven van nieuwe opdrachtgevers en het verzorgen van een vacature-intake tot aan de allereerste kennismakingsgesprekken met professionals en de persoonlijke begeleiding nadat ze zijn gestart. Jij bepaalt in grote mate zelf hoe je de functie tot een groot succes kunt maken.

Organisatie

VitalSelect is een gespecialiseerd advies- en detacheringsbureau voor de Bouw, Industrie en Infra gevestigd in Amsterdam-Noord. VitalSelect gelooft dat vitaliteit staat voor het maximale uit jezelf en de omgeving halen. En dát gaat om het maken van de juiste keuzes; zorgen dat de juiste persoon op de juiste plek zit. Of een werkzoekende nu toe is aan een nieuwe stap in zijn of haar carrière of een werkgever een positie wil invullen met talent van buitenaf; VitalSelect helpt professionals en organisaties bij het maken van deze keuzes.

Functie

Vanuit het bruisende Amsterdam-Noord bouw jij op energieke wijze aan een eigen netwerk van opdrachtgevers en professionals om zodoende technische talenten aan openstaande vacatures en opdrachten te matchen. Jouw werk draait om mensen en het keer op keer realiseren van een structurele, duurzame samenwerking.

Je werkzaamheden hebben globaal te maken met het:
– (ver)kennen van het marktgebied (bouw, industrie of infra) waarin je actief bent,
– verwerven van nieuwe opdrachtgevers en talentvolle professionals,
– werken aan een persoonlijke band met je bestaande netwerk van opdrachtgevers en professionals,
– verrichten van klantbezoeken, kennismakingsgesprekken en evaluatiegesprekken.

Functie eisen

Als adviseur bij VitalSelect ben je een commercieel talent en weet je een perfecte balans te vinden tussen de belangen van de technische professional en de opdrachtgever. Dit lukt jou omdat je een kei bent in het voeren van échte gesprekken en het achterhalen van motivaties, drijfveren en ambities; zowel bij de professional als de opdrachtgever.

De rol als adviseur bij VitalSelect is veelomvattend. De ideale kandidaat past niet in een hokje, maar beschikt wél over een sterke intrinsieke motivatie en overtuigingskracht om elke dag opnieuw tot een succes te maken.

Verder vinden wij het belangrijk dat jij je herkent het onderstaande:
– Hbo werk- en denkniveau
– Commerciële instelling gericht op relatie en resultaat
– Mensenkennis en empathisch vermogen
– Affiniteit met personeelsbemiddeling en techniek
– Energieke en dienstverlenende houding
– Ondernemend, nieuwsgierig en betrokken
– Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

Aanbod

In de rol van adviseur maak je deel uit van een gedreven en gepassioneerd team. Wij faciliteren jou zo volledig mogelijk om je succesvol te laten zijn in je functie.

– Goed salaris
– Bonusregeling
– Flexibele werktijden
– Training on the job / Persoonlijke ontwikkeling door coaching
– 25 vakantiedagen
– Pensioenregeling
– Borrels en bedrijfsuitjes

Sollicitatie

Spreekt het profiel van adviseur bij VitalSelect jou aan? Of heb je vragen? Neem dan uiterlijk donderdag 30 november contact met ons op!

Gerben Bakker
+31 (0) 20 – 6656430
+31 (0) 6 29379333 (contact opnemen via Whatsapp kan ook!)
gerben.bakker@vitalselect.nl
Vacature 2266
SolliciterenDeel deze pagina
Volg ons op LinkedIn