Programmamanager Techniek – Amsterdam

Werktuigbouwkunde Amsterdam 24 augustus

Organisatie

Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een Programmamanager voor de renovatie en groot onderhoud van technische installaties en vastgoed. Je hebt als Programmamanager de rol van opdrachtgever binnen deze organisatie.

Functie

Als Programmamanager ben verantwoordelijk voor de meerjaren planning en uitvoering van de projecten binnen het programma Techniek. Je schrijft heldere management- en bestuurlijke stukkenen weet deze goed over te brengen in het politiek-bestuurlijke werkveld. De bestuurlijke interactie is van cruciaal belang voor een gedegen uitvoering van de programma doelstellingen. Je bent verantwoordelijk voor de voortgang en de planning van de projecten binnen het programma. Je signaleert tijdig mogelijke afwijkingen en stemt bevindingen actief af met je leidinggevende. Je bent opdrachtgever voor projecten als de renovatie van procesinstallaties, kantoorgebouwen en machines.

Functie eisen

* Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding in de richting van techniek of bedrijfskunde en minimaal 5 jaar ervaring in opdrachtgeversschap (programmamanager) van Technische installaties.
* Je kunt je visie uitdragen, waarbij je de nadruk legt op risicobeheersing, programmering, goede opdrachtverlening en een gedegen voortgangsrapportage.
* Je bent sterk in je communicatie en brengt partijen makkelijk samen.

Aanbod

In samenwerking met onze opdrachtgevers gaat VitalSelect er voor zorgen dat jij vlot kan bouwen aan je carrière. Wij zorgen ervoor dat jij on-the-job goed wordt ondersteund en bieden de mogelijkheid om op maat kennis op te doen. Het salaris ligt op ongeveer 62.000 op jaarbasis

Inlichtingen

Bas Hendriks
+31 (0) 20 6656430
+31 (0) 6 3174 3024
bas.hendriks@vitalselect.nl
Vacaturenummer 2678
SolliciterenDeel deze pagina