Projectleider Werktuigbouwkunde – Flevoland

Werktuigbouwkunde Flevoland 5 maart

Introductie

Voor een innovatieve installateur in Noord-Holland zijn wij op zoek naar een Projectleider voor de afdeling Werktuigbouwkundige installaties. Ben jij de ervaren projectleider die toe is aan de volgende stap in zijn carrière? Ben jij in staat een gehele afdeling naar het volgende niveau te begeleiden? Dan kom ik graag met jou in contact!

Organisatie

Deze installateur behoort tot de top van de Nederlandse installatiebranche. Zij zijn actief in het renovatie en onderhoud van grote gebouwgebonden en utilitaire projecten. Wat deze installateur speciaal maakt is de constante vernieuwing in aanpak en uitvoering, dit heeft de afgelopen jaren al meerdere onderscheidingen opgeleverd. Je komt te werken in een plezierige, informele en vooral dynamische omgeving met veel afwisseling van projecten. Daarnaast krijg je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en je carrière een flinke boost te geven.

Functie

In deze functie als projectleider ben je verantwoordelijk voor een optimale realisering van diverse projecten op het gebied van renovatie en onderhoud. Je krijgt binnen deze functie veel vrijheid om zelfstandig de dag en weekplanning te maken en hierin deadlines te behalen. Jij bent goed in staat om verschillende projectteams aan te sturen en hiermee te zorgen voor een optimale samenwerking. financieel, technisch en uitvoerend ben jij verantwoordelijk voor uiteenlopende projecten die betrekking hebben met renovatie en onderhoud. Als projectleider sta je veel in contact met onderaannemers, opdrachtgevers en de verschillende projectteams. Voor deze functie wordt een projectleider gezocht die zich herkend als klantgericht, communicatief, resultaatgericht en die in staat is met het nodige ondernemerschap deze functie uit te voeren.

Functie eisen

Om in aanmerking te komen voor deze rol van projectleider werktuigbouwkunde beschik je minimaal over het volgende:

• Afgeronde HBO opleiding werktuigbouwkunde of installatietechniek
• Minimaal 2 jaar ervaring als projectleider werktuigbouwkunde
• Ervaring op het gebied van renovatie en onderhoud
• VCA-Vol
• Kennis van besteks- en kwaliteitseisen
• Ervaring met het aansturen van onderaannemers

Aanbod

VitalSelect zorgt voor een flinke carrière boost! Je krijgt altijd een persoonlijk gesprek waarin wij op zoek gaan naar parameters die jouw volgende stap tot een succes maken. Afhankelijk van jouw voorkeuren zorgen wij voor een laagdrempelig gesprek met één van onze opdrachtgevers. In de vervolgstappen begeleiden wij jou naar de best mogelijke arbeidsvoorwaarden, afgestemd op jouw wensen en eisen.

Menno Markus
+31 (0) 20 – 6656430
+31 (0) 6-26933760 (contact via WhatsApp kan ook!)
menno.markus@vitalselect.nl
Vacature 2822

Inlichtingen

Menno Markus
+31 (0) 20 – 6656430

Sollicitatie

Menno Markus
+31 (0) 20 – 6656430
SolliciterenDeel deze pagina
Volg ons op LinkedIn