Technische young professional gezocht voor uniek traject! – Amsterdam

Werktuigbouwkunde Amsterdam 18 december

Introductie

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een jong technisch talent dat als werkvoorbereider zijn of haar sporen wilt verdienen. Daarnaast krijg je in deze rol de kans om je door te ontwikkelen op een op maat gemaakte specialisatie. Dat kan bijvoorbeeld gericht zijn op het management, procesverbeteringen of de techniek zelf. Kortom, een unieke kans voor starters of young professionals met als studie-achtergrond Werktuigbouwkunde (Engineering, Design and Innovation), Elektrotechniek, Besturingstechniek, Mechatronica of Technische Bedrijfskunde.

Organisatie

Onze opdrachtgever is het vervoersbedrijf van Amsterdam. En het team waar deze positie zich bevindt valt onder de afdeling Services. Zij houdt zich bezig met de instandhouding van de infrastructuur. Dit betekent dat zij zich bezig houden met het beheer- en onderhoud en verhelpen van storingen aan systemen, energievoorzieningen en installaties.

Het team Systemen is verantwoordelijk voor het onderhoud aan de systemen (denk aan elektronische systemen, digitale systemen en beveiligingssystemen). Het is zaak dat dit team zorgt voor zo min mogelijk storingen en tegelijkertijd zorgt voor prioritering in de ontwikkelingen qua technische mogelijkheden in dit werkveld.

Functie

Je voert samen met een andere collega of zelfstandig werkvoorbereidingswerkzaamheden ten behoeve van het dagelijks onderhoud en kleine vervangingen aan de railsystemen uit van het bestaande areaal en je bijt je vast in de nieuwste ontwikkelingen die de introductie van het NZ-lijn traject met zich meebrengt. In deze functie heb je veel contact met de uitvoerende team van Systemen, maar ook met de financieel en technische asset manager (interne opdrachtgever) en externe partijen als onderaannemers en klanten om de werkzaamheden af te stemmen.

Je stuurt op een optimaal mogelijke inzet van de uitvoering en maximale beschikbaarheid van de assets vanuit het perspectief van onderhoud én projecten. Ook overleg je met partijen over de scope en de uitvoering van de projecten, zorg je dat de tekeningen en overige documentatie tijdig aanwezig zijn en dat materialen en diensten tijdig worden besteld. Alhoewel het zwaartepunt van het werk betrekking heeft op Metro Systemen, kun je ook ingezet worden op overige werkzaamheden. Je werkt hoofdzakelijk vanuit Diemen.

Functie eisen

• Hbo werk- en denkniveau
• Goed in het analyseren van gegevens
• Niet bang zijn om de leiding te nemen in projecten
• Affiniteit met Amsterdam
• Communicatief vaardig, gedreven, leergierig en positief

Aanbod

In samenspraak met onze opdrachtgever word je het eerste jaar ingezet als interim professional via VitalSelect. Je krijgt het eerste jaar dus via twee kanalen begeleiding en samen kijken we naar relevante cursussen en/of opleidingen om je nieuwe uitdaging tot een succes te maken. Te denken valt aan de opleiding DLP voor het werken in of met verontreinigd grond, grondwater en waterbodem of de opleiding Prince II Projectmanagement. Zowel de primaire als secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Inlichtingen

Jeroen Brons
+31 20 6656430
+31 (0) 6 – 21135278 (contact via Whatsapp kan ook!)
jeroen.brons@vitalselect.nl
Vacature 2844

Sollicitatie

Jeroen Brons
+31 20 6656430
+31 (0) 6 – 21135278 (contact via Whatsapp kan ook!)
jeroen.brons@vitalselect.nl
Vacature 2844
SolliciterenDeel deze pagina
Volg ons op LinkedIn