Uitvoerder Bouw – Noord-Holland

Bouw & Vastgoed Noord-Holland 26 februari

Introductie

Ben jij dé teamspeler die niet bang is om de leiding te nemen? Denk jij samen met collega’s in oplossingen? Dan heb ik dé uitdagende functie voor jou!

Organisatie

De opdrachtgever betreft een grote aannemer met een West-Friese mentaliteit. Zij zijn communicatief, toonaangevend, bieden hoogwaardige totaaloplossingen en willen klantverwachtingen overtreffen. De projecten die zij uitvoeren beginnen bij de ontwikkeling en eindigen bij de verkoop. Een organisatie die zich er bewust van is dat ze een woon- of werkplek creëren en rekening houden met de omgeving waarin ze werken.

Functie

Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor het volgende:
• Je geeft zelfstandig leiding aan uitvoerend personeel op een of meerdere projecten. Hier signaleer je knelpunten en lost ze op.
• Je denkt proactief na over projectvoorbereiding: dit betreft het meedenken en beoordelen van projectkwaliteitsplan, veiligheid voorbereiding, planning en uitvoeringsdetails.
• Je bewaakt het materiaal; van levering tot registratie, van opslag tot uitgifte.
• Je verdiept je en bewaakt het financiële verloop van een project.
• Je controleert de voortgang van kwaliteit op de werkvloer. Van eigen personeel en personeel van onderaannemers.
• Je houdt de dagelijkse administratie bij, zoals de werkrapporten, personeelsplanning en de urenregistratie. Je beoordeelt en accepteert betalingstermijnen.
• Je bewaakt het V&G plan en het projectdossier

Functie eisen

Om in aanmerking te komen de rol van uitvoerder beschik je over een mts Bouwkunde diploma, bouwtechnisch inzicht, VCA-VOL diploma en een BHV certificaat. Enkele jaren ervaring is een pré. Ook ben je autoritair, een motivator, kritisch, verantwoordelijk, houd je je aan afspraken en een echte teamspeler!

Aanbod

VitalSelect zorgt voor een flinke carrière boost! Je krijgt altijd een persoonlijk gesprek waarin wij op zoek gaan naar parameters die jouw volgende stap tot een succes maken. Afhankelijk van jouw voorkeuren zorgen wij voor een laagdrempelig gesprek met één van onze opdrachtgevers. In de vervolgstappen begeleiden wij jou naar de best mogelijke arbeidsvoorwaarden, afgestemd op jouw wensen en eisen.

Ben jij de autoritaire teamspeler die wij zoeken? Solliciteer dan direct!

Sollicitatie

Eline Knevel
+31 (0) 20 – 6656430
+31 (0)6 – 40835917
eline.knevel@vitalselect.nl (contact via WhatsApp kan ook!)
Vacature 2943
SolliciterenDeel deze pagina
Volg ons op LinkedIn