Werkorganisator – Noord-Holland

Bouw & Vastgoed Noord-Holland 31 augustus

Introductie

Ben jij een planner in hart en nieren en heeft de bouw geen geheimen voor je? Kan je snel schakelen, werk je secuur en heb je ervaring in renovatie en onderhoud? En ben jij toe aan een nieuwe uitdaging binnen de aannemerij? Lees dan snel verder!

Organisatie

Voor een ontwikkelde aannemer in Noord-Holland ben ik op zoek naar een ambitieuze duizendpoot die zich graag verder wilt ontwikkelen. Of je nu een starter bent met doorgroei potentie of een ervaren bouwkundige, zij zijn op zoek naar versterking! Bij deze bouwer zijn de lijnen kort en is de sfeer informeel te noemen. Ondanks dat zij nog steeds groeiende zijn, blijven ze hun persoonlijke benadering behouden. Kwaliteitsbewust en met plezier werken is wat hen typeert. Dagelijks zorgt een club van hechte professionals voor nét dat beetje meer, en dat doen zij met plezier!

Functie

In deze functie van werkorganisator grootonderhoud/renovatie sla je bruggen tussen interne en externe belanghebbende. Je bent een specialist in plannen, realiseren, bewaken en sturen van werkzaamheden (tijdens de voorbereiding- en realisatiefase inclusief ontwikkeling) van bouwprojecten van onze opdrachtgever. Daarnaast stel je jezelf professioneel op in de communicatie naar bewoners, huurders en corporaties. Door jouw organisatorische vermogen worden de projecten succesvol opgeleverd.

Functie eisen

• Hbo werk -en denkniveau en een afgeronde opleiding richting bouwkunde
• Kennis van de ontwikkeling t/m realisatie
• Plannen en organiseren
• Stressbestendig
• Initiatiefrijk

Aanbod

In samenspraak met onze opdrachtgever word je het eerste jaar ingezet via VitalSelect. Je krijgt het eerste jaar dus via twee kanalen begeleiding en samen kijken we naar relevante cursussen en/of opleidingen om je nieuwe uitdaging tot een succes te maken. Zowel de primaire als secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Sollicitatie

Eline Knevel
+31 (0) 20 – 6656430
+31 (0) 6 – 40835917
(vragen, contact opnemen of je interesse kenbaar maken kan ook via WhatsApp!)
eline.knevel@vitalselect.nl
Vacature 2684
SolliciterenDeel deze pagina