Werkvoorbereider Elektrotechniek – Amsterdam

Elektrotechniek Amsterdam 18 december

Introductie

Wil je werkzaam zijn in en voor Amsterdam? En is regelen, plannen en coördineren jouw passie? Reageer dan voor 12 januari 2018 op deze vacature. Voor het bedrijfsbureau van het vervoersbedrijf van Amsterdam zoeken wij per direct een Werkvoorbereider Elektrotechniek.

Organisatie

Onze opdrachtgever is het vervoersbedrijf van Amsterdam. De afdeling Services houdt zich bezig met de instandhouding van de infrastructuur. Dit betekent dat zij zich bezig houden met het beheer- en onderhoud en verhelpen van storingen aan systemen, energievoorzieningen en installaties.

Het team Systemen is verantwoordelijk voor het onderhoud aan de systemen (denk aan elektronische systemen, digitale systemen en beveiligingssystemen). Het is zaak dat dit team zorgt voor zo min mogelijk storingen en tegelijkertijd zorgt voor prioritering in de ontwikkelingen qua technische mogelijkheden in dit werkveld.

Binnen dit team staan er veel vernieuwingen op de agenda. Zo start de exploitatie van de Noord-Zuid Lijn en dat betekent de introductie van nieuwe systemen. Een mooi moment om in te stappen en mee te groeien.

Functie

Je voert samen met een andere collega of zelfstandig werkvoorbereidingswerkzaamheden ten behoeve van het dagelijks onderhoud en kleine vervangingen aan de railsystemen uit van het bestaande areaal en je bijt je vast in de nieuwste ontwikkelingen die de introductie van het NZ-lijn traject met zich meebrengt. In deze functie heb je veel contact met de uitvoerende team van Systemen, maar ook met de financieel en technische asset manager (interne opdrachtgever) en externe partijen als onderaannemers en klanten om de werkzaamheden af te stemmen.

Je stuurt op een optimaal mogelijke inzet van de uitvoering en maximale beschikbaarheid van de assets vanuit het perspectief van onderhoud én projecten. Ook overleg je met partijen over de scope en de uitvoering van de projecten, zorg je dat de tekeningen en overige documentatie tijdig aanwezig zijn en dat materialen en diensten tijdig worden besteld. Alhoewel het zwaartepunt van het werk betrekking heeft op Metro Systemen, kun je ook ingezet worden op overige werkzaamheden. Je werkt hoofdzakelijk vanuit Diemen.

Functie eisen

• Hbo werk- en denkniveau (minimaal Mbo niveau 4 richting Energietechniek of Elektrotechniek)
• Enkele jaren werkervaring als werkvoorbereider (vooral calculeren en offertes maken)
• Ervaring met werkplanningen, vergunningaanvragen en veiligheidsaspecten (V&G uitvoeringsplan)
• Ervaring met SAP
• Voor deze rol is het belangrijk dat je stevig in de schoenen staat, communicatief vaardig bent en in teamverband kan werken

Aanbod

In samenspraak met onze opdrachtgever word je het eerste jaar ingezet als interim professional via VitalSelect. Je krijgt het eerste jaar dus via twee kanalen begeleiding en samen kijken we naar relevante cursussen en/of opleidingen om je nieuwe uitdaging tot een succes te maken. Te denken valt aan de opleiding DLP voor het werken in of met verontreinigd grond, grondwater en waterbodem of de opleiding Prince II Projectmanagement. Zowel de primaire als secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Inlichtingen

Jeroen Brons
+31 20 6656430
+31 (0) 6 – 21135278 (contact via Whatsapp kan ook!)
jeroen.brons@vitalselect.nl
Vacature 2843

Sollicitatie

Jeroen Brons
+31 20 6656430
+31 (0) 6 – 21135278 (contact via Whatsapp kan ook!)
jeroen.brons@vitalselect.nl
Vacature 2843
SolliciterenDeel deze pagina
Volg ons op LinkedIn