Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde – Amsterdam

Werktuigbouwkunde Amsterdam 7 februari

Introductie

Ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière in de installatietechniek? Is jouw kracht plannen, organiseren en het oplossen van problemen? Dan kom ik graag met jou in contact! Voor een goede relatie is VitalSelect op zoek naar meerdere ervaren werkvoorbereiders!

Organisatie

Deze installateur behoort tot de top van de Nederlandse installatiebranche. Zij zijn actief in de gezondheidszorg, industrie, gebouwinstallaties en utiliteit. Wat deze installateur speciaal maakt is de multidisciplinaire aanpak waarin de opdrachtgever altijd centraal staat. Naast dat je komt te werken in dynamische omgeving met veel afwisseling van projecten, krijg je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en je carrière een flinke boost te geven.

Functie

In deze functie werk je nauw samen met je betrokken collega´s en sta je regelmatig in contact met klanten, leveranciers en onderaannemers. Je bent goed in staat alle benodigde informatie om te zetten naar detailplanningen. Zorg dragen voor een complete en tijdige overdracht staat hierin centraal. Je begeleid het werk en bent sterk in het signaleren van meer- en minderwerk en bespreekt dit met de projectleider. Daarnaast ondersteun je de projectleider in administratief en organisatorisch vlak en zorg jij mede voor een juiste projectbeheersing.
Als werkvoorbereider ben je o.a. verantwoordelijk voor het opstellen en actueel houden van de werkbegroting, het opstellen van aanvragen, voorbereidingsschema´s, uitvoeringsplanningen en inkoopschema´s. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het doorvoeren van wijzigingen en de vastlegging en archivering ten behoeve van de oplevering.

Functie eisen

Om in aanmerking te komen voor deze rol van werkvoorbereider werktuigbouwkunde beschik je minimaal over het volgende:

• Afgeronde mbo+ opleiding werktuigbouwkunde
• 3-5 jaar werkervaring als werkvoorbereider installatietechniek in de gebouwgebonden omgeving
• Je waarborgt kwaliteit en kosten om de klant centraal te zetten
• Je hebt een praktische, resultaat- en klantgerichte instelling

Aanbod

VitalSelect zorgt voor een flinke carrière boost! Je krijgt altijd een persoonlijk gesprek waarin wij op zoek gaan naar parameters die jouw volgende stap tot een succes maken. Afhankelijk van jouw voorkeuren zorgen wij voor een laagdrempelig gesprek met één van onze opdrachtgevers. In de vervolgstappen begeleiden wij jou naar de best mogelijke arbeidsvoorwaarden, afgestemd op jouw wensen en eisen.

Inlichtingen

Menno Markus
+31 (0) 20 – 6656430
+31 (0) 6-26933760 (contact via WhatsApp kan ook!)
Vacature 2901


Sollicitatie

Menno Markus
+31 (0) 20 – 6656430
+31 (0) 6-26933760 (contact via WhatsApp kan ook!)
Vacature 2901

SolliciterenDeel deze pagina
Volg ons op LinkedIn