Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde – Flevoland

Werktuigbouwkunde Flevoland 26 februari

Introductie

Ben je toe aan de volgende stap als werkvoorbereider in de installatietechniek? Is jouw kracht plannen, innovatief denken en krijg jij energie van grote onderhoud en renovatieprojecten die mede door jou een groot succes worden? Dan kom ik graag met jou in contact! Voor een goede relatie is VitalSelect op zoek naar een ervaren werkvoorbereider werktuigbouwkunde.

Organisatie

Deze installateur behoort tot de top van de Nederlandse installatiebranche. Ze zijn actief in de renovatie en onderhoud van grote gebouwgebonden en utilitaire projecten. Wat deze installateur speciaal maakt, is de constante vernieuwing in aanpak en uitvoering. Dit heeft de afgelopen jaren al tot meerdere onderscheidingen geresulteerd. Je komt te werken in een plezierige, informele en vooral dynamische omgeving met veel afwisseling van projecten. Daarnaast krijg je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en je carrière een flinke boost te geven.

Functie

Als werkvoorbereider ga je aan de slag in een uitdagende rol die veel afwisseling met zich meebrengt. Je werkt nauw samen met de projectleider en de hoofduitvoerder voor het maken van planningen en bewaakt deze. Je bent in staat vanaf de start van het project mee te denken in technische en financiële aspecten om de kwaliteit voor de klant te waarborgen.
Daarnaast begeleid je het werk en ben je sterk in het signaleren van meer- en minderwerk en bespreekt dit met de projectleider. Ook sta je de projectleider bij op administratief en organisatorisch vlak en zorg je onder andere voor een juiste projectbeheersing.
Als werkvoorbereider ben je o.a. verantwoordelijk voor het opstellen en actueel houden van de werkbegroting, het opstellen van aanvragen, voorbereidingsschema´s, uitvoeringsplanningen en koop je onder de meest gunstige voorwaarden goederen en diensten in voor specifieke renovatie en onderhoud projecten.

Functie eisen

Om in aanmerking te komen voor deze rol van werkvoorbereider werktuigbouwkunde beschik je minimaal over het volgende:

• Afgeronde mbo+ opleiding installatietechniek of MIT
• 2-5 jaar werkervaring als werkvoorbereider installatietechniek in de gebouwgebonden of utilitaire omgeving
• Ervaring met renovatie en onderhoud projecten
• Je hebt een praktische, resultaat- en klantgerichte instelling

Aanbod

VitalSelect zorgt voor een flinke carrière boost! Je krijgt altijd een persoonlijk gesprek waarin wij op zoek gaan naar parameters die jouw volgende stap tot een succes maken. Afhankelijk van jouw voorkeuren zorgen wij voor een laagdrempelig gesprek met één van onze opdrachtgevers. In de vervolgstappen begeleiden wij jou naar de best mogelijke arbeidsvoorwaarden, afgestemd op jouw wensen en eisen.

Inlichtingen

Menno Markus
+31 (0) 20 – 6656430
+31 (0) 6-26933760 (contact via WhatsApp kan ook!)
Vacature 2941

Sollicitatie

Menno Markus
+31 (0) 20 – 6656430
+31 (0) 6-26933760 (contact via WhatsApp kan ook!)
Vacature 2941
SolliciterenDeel deze pagina
Volg ons op LinkedIn