Nazar Selevani

Industrie

“Het beste project waaraan je ooit zult werken is jezelf.”


Foto Nazar Selevani‘Voor het maximale’ betekent voor mij:

Mijn loopbaan begon in de sales. Maar in plaats van puur verkopen, vond ik het vooral interessant om te duiken in de behoeften van de klant. En wat een klant belangrijk vindt. Wat maakt de ene klant anders dan de ander? Na verschillende cursussen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en methodieken voor verandering, raakte ik meer en meer geïnspireerd en gemotiveerd om het beste in iemand naar boven te halen.

Door kritisch te kijken naar wie ik ben, waar ik mee bezig ben, wat ik zou willen en wat ik belangrijk vind, realiseerde ik mij dat plezier en ontwikkeling de belangrijkste factoren zijn in werk. Wanneer ik plezier en passie voel voor mijn werk, raak ik geïnspireerd door de kleinste dingen. Die op hun beurt weer bijdragen aan mijn ontwikkeling. Ik creëer hiermee een soort positieve vicieuze cirkel waarin ik het maximale uit mezelf haal. Binnen VitalSelect ben ik verantwoordelijk voor de industrie. Daarbinnen ligt mijn focus op het ontwikkelen van langdurige relaties en het behalen van positieve resultaten voor alle partijen.

Voor het maximale, voor jou

Ik geloof sterk in de kracht van personal branding, ongeacht in welke branche je werkt. Bewust zijn van wie je bent, wat je doelen zijn en wat je belangrijk vindt, vormen de kernwaarden hierbij. Om voor het maximale te gaan, wil ik graag met jou op zoek naar die kern. Wat maakt jou bijzonder en hoe kunnen we dat het beste in de markt zetten om jouw droom loopbaan te realiseren? Samen scheppen we een helder beeld van wat bij jou past, nu en op lange termijn. Want: Het beste project waaraan je ooit zult werken is jezelf.

nazar.selevani@vitalselect.nl
06 - 192 229 22